Aanbod

Begeleiding of coaching helpt je niet in je eentje te moeten dealen met emoties als angst, verdriet of somberheid, het kan ook zijn dat je in je omgeving geen luisterend oor vindt voor waar je enthousiast over bent. Er zijn verschillende soorten begeleiding zoals individuele coaching, met partner of groepsbijeenkomsten. We helpen je bekijken waar je staat en hoe je verder komt. Iedere vorm van begeleiding heeft z'n eigen voordelen, het is belangrijk dat je kiest wat bij jou past. Klik op 'coaching' om meer te lezen. 

Het is voor veel mensen al heel goed te merken dat ze niet de enige zijn met bepaalde gevoelens of twijfels. Wanneer je deelneemt aan een groep is het natuurlijk mogelijk onderling contacten te leggen en te onderhouden met anderen die zich in dezelfde fase bevinden. Je kunt met elkaar mee leven en tussen zittingen door of na afloop nog het een en ander uit wisselen. Ook houden wij bij wie er open staat voor contacten en deze gegevens kunnen indien je daar behoefte aan hebt verstrekt worden. Dat kan ook prettig zijn voor degenen die niet voor groepsbegeleiding kiezen.

Tijdens de bijeenkomsten staat het je altijd vrij vragen te stellen, op elk gebied. Maar ook daarvoor of na kan je contact opnemen. En als je zelf geen tijd of puf hebt je te verdiepen in al die literatuur, dat hebben wij al gedaan, dus vaak kunnen we je tippen wat relevant is of waar je kunt zoeken. Klik op 'informatie voorziening' om meer te lezen.

Een blijvend en persoonlijk aandenken aan de periode van verwachten? Van de zwangere, de ouders, of van het kindje? Goed idee! Wat dacht je van een foto van een beschilderde buik? Een serie foto’s? Of een gipsafdruk van je buik? Een handgemaakt sjabloon n.a.v. een foto? Het kan allemaal! Of misschien wil je zelf iets maken (alleen, met je partner of met andere kinderen/vrienden) dat je herinnert aan deze tijd en de gevoelens die daarbij horen. Ook of misschien wel juist als die niet allemaal rooskleurig zijn. Meer lezen? Klik op 'persoonlijk aandenken'. Wil je meer weten over de mogelijkheden of de prijzen? Neem dan even contact op via telefoon of mail!