Bellypaint moeder en zoon

ZO ontzettend leuk was deze paint! Moeder wilde graag een paint met haar oudere zoon als hulp. Hij mocht zelf iets kiezen om te maken en zij liet het over zich heenkomen. We maakten een afspraak en ik stalde voor de zekerheid alle kleurtjes uit.

Allereerst was haar zoon aan de beurt en hij wilde een oerwoud maken. Hij was zo enthousiast en wilde steeds tussendoor z’n kwastjes afspoelen en nieuwe ‘verf’ halen. Hij rende om zijn moeder heen en maakte wilde bomen en lianen. Telkens na het uitspoelen koos hij weer dezelfde kleur, het proces op zich vond hij fantastisch.

Nadat hij helemaal klaar was (en we natuurlijk de nodige foto’s hadden gemaakt als herinnering) bepaalden we in overleg wat we verder zouden doen. We besloten tot het afmaken van de jungle en het toevoegen van een kameleon, omdat moeder daar iets mee had.

Terwijl ik dit deed was de concentratie van de kleine duidelijk op dus die hebben we even een filmpje laten kijken. Ik kletste met haar tijdens het werken. Het was heel gezellig, en zowel zij als haar zoon straalden om het resultaat. Hierna maakten we ook weer uitgebreid foto’s van de buik, en natuurlijk moeder en zoon samen. Echt een momentje samen iets heel bijzonders doen voor het nieuwe broertje of zusje er is!

Ook zo iets bijzonders maken met je oudste? Of natuurlijk met je partner of een ander? Of laat je het helemaal over je heenkomen en geef je het uit handen aan ons? Wij denken graag mee over het hoe en wat en maken er iets bijzonders van🙂