Door denderende trein

Ken je het gevoel in een door denderende trein te zitten als jonge moeder?

Dat je zo veel moet of wilt, straks als je weer tijd of energie hebt? Dat je (even) je handen vol hebt aan het dagelijkse leven van kind(eren) verzorgen, werk, relatie, familie en vrienden. Dat je ontzettend moe of futloos bent, soms ook somber of angstig? Dat herkennen heel veel anderen in jouw situatie ook, het is een veel gehoord gevoel.

Maar zou het niet fijn zijn af en toe even uit te kunnen stappen? Even te kunnen pauzeren zo nu en dan? Maar hoe dan?? Door het om te draaien! Door eerst te pauzeren, te bepalen wat je kunt en wilt, en dan pas je tijd vol te laten lopen.

Klinkt als makkelijker gezegd dan gedaan he? Maar je kunt het wel leren! Zo ben je minder moe, heb je het gevoel meer controle te hebben over je tijd, doe je meer wat je belangrijk vindt en graag doet.

En laten wij nou net de aangewezen personen zijn om je meer te leren over het herkennen van en het omgaan met je grenzen. Wat je voelt, wanneer je dat merkt en vervolgens hoe je om kunt gaan met wat er allemaal op je af komt. Qua tijd, qua energie, qua relaties enzovoort! Zodat jij merkt wat je kunt en wilt en wat niet en hoe je dit aanpakt.

Dat is geen ellenlang traject, en geen moeilijke weg, maar concreet en toegankelijk voor iedereen. Met tools die je kunt toepassen, en als je eenmaal weet hoe je dat doet wordt het meer eigen en gaat dit steeds meer vanzelf. We helpen je graag!

Wil jij meer informatie over oudercoaching of de online training? Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op korte termijn? Op afspraak bij ons op de locatie, bij jou thuis of misschien wel liever telefonisch? Mail of bel ons even dan vertellen we meer.