Wil je meer weten, wil je een afspraak maken, heb je feedback of wil je samenwerken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we contact met je op kunnen nemen. Geef even aan hoe je het liefste benaderd wilt worden, telefonisch, per app of per mail. Telefonisch zijn we te bereiken op +31615164529 je kunt dan bellen maar appen mag ook.  

Ikverwacht biedt coaching in Den Haag (Laakkwartier) of eventueel op locatie in regio Den Haag of regio Amsterdam. Mocht je telefonisch of per mail contact willen hebben dan is de locatie uiteraard niet van belang. Ook video bellen behoort tot de mogelijkheden.

Coaching kan in het Nederlands of Engels, voor het maken van een aandenken, beeldend werken en bellypaints/gipsbuiken doet taal er niet toe :) Eventueel kan coaching ook telefonisch of via videochat plaatsvinden wanneer naar onze locatie toekomen een probleem is. Soms komen we ook aan huis, wanneer er lichamelijke klachten spelen of we nodig zijn direct rond de geboorte. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden.

Je kun ons ook vinden op Facebook: https://www.facebook.com/ikverwacht/ (klik op 'vind ik leuk' om ons te volgen), Google en Instagram https://www.instagram.com/ikverwacht/ (of zoek op Ikverwacht). Ook op twitter zijn we tegenwoordig vertegenwoordigd: https://www.twitter.com/ikverwacht1