Eigen beeld/aandenken maken.

Heel persoonlijk is het natuurlijk wanneer je zelf een beeld maakt gebaseerd op jouw of jullie gevoel en verwachtingen. Dit kan met allerlei materialen zijn (klei, gips, verf, papier, enzovoort) en zowel twee- als driedimensionaal. Dit kan heel letterlijk een beeld zijn van de zwangerschap of het kind maar het kan ook abstract zijn of een heel ander beeld dat bij jou of jullie (emoties) past. 

Indien gewenst begeleid ik je uitgebreid bij het bedenken en eventueel uitwerken. Een van de mogelijkheden is het ‘moedermonument‘ waarbij een bijzonder beeld wordt gemaakt van het moederschap voor jou, of het moment van moeder worden (niet per se de geboorte). 

Ook als stel een beeld maken van het (op komst zijnde) kind of de verwachtingen van het ouderschap kan heel waardevol zijn. Hoe kijken jij en je partner naar wat er komen gaat? Zitten jullie op één lijn? Hoe gewenst is dit kindje? Hoe ervaren jullie de moeilijke en leuke kanten? En ga zo maar door. Met onze ruime ervaring met coaching en therapie maar ook met het in beeld brengen van gedachten en gevoelens zullen we zorgen dat je iets waardevols meeneemt zowel letterlijk als figuurlijk.

De kosten hiervan zijn in overleg te bepalen afhankelijk van je wensen qua invulling (materiaal), tijdsduur en andere zaken. Neem vooral even contact op als je ideeën of vragen hebt!