Belly art.

Belly art Ikverwacht ballypaint

Belly art? Ja! Geen direct plaatje om na/over te schilderen maar een origineel en bijzonder aandenken aan de zwangerschap; kunst! Je kunt je buik zelf helpen beschilderen of een ander, bijvoorbeeld je partner, kind of een familielid laten helpen, uiteraard kunnen wij dit ook helemaal voor je doen. Hiervan maken we natuurlijk foto’s als aandenken. Zo kan je altijd terug kijken en denken aan deze bijzondere tijd.

Vaak is de baby bewegelijk tijdens het schilderen omdat de moeder zo geconcentreerd stilzit en is het een leuke manier hierbij stil te staan en contact te maken voor de zwangere maar ook voor bijvoorbeeld de partner of iemand anders die je hierin wilt betrekken. Laat je fantasie de vrije loop! Heb je geen idee? Wat dacht je van het thema van het geboortekaartje? Bepaalde kleuren of vormen? Het sterrenbeeld van het kind of de naam? Het seizoen, iets dat echt bij jullie past of iets kunstzinnigs? We hebben altijd voorbeelden en ideeën als je er niet uitkomt 🙂 We werken met schmink op waterbasis die veilig is voor moeder en kind. 

Een bellypaint kost:

  • 25 euro (small, kleine versiering op de buik, max 30 minuten, alleen mogelijk in groepsverband) inclusief BTW daarvan krijg je twee foto’s nabewerkt toegezonden
  • 100 euro (medium, alleen de buik, max 2,5 uur werk ) inclusief BTW, exclusief foto’s, deze kan je wel apart bijbestellen
  • Prijs op verzoek (large, meer dan 2,5 uur bij bijvoorbeeld een ingewikkelde bellypaint of full bodypaint/bodyart) in overleg bepalen we of er door ons foto’s worden gemaakt en tegen welke prijs.
Maak nu een afspraak om jouw zwangerschap op een echt bijzondere manier vast te leggen!
Professionele, leuke, spontane en kunstzinnige vrouw. Gastvrij en zorgt dat je je op je gemak voelt. Daarbij een prachtig eindresultaat. Ik heb een bellypaint laten maken door Saskia. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zwangere lichaam vanuit een prachtige paint als kunst ging ervaren. Kortom, zeker aan te bevelen om bij Saskia een bellypaint te laten maken.
Christa
2018
Een geweldig relaxte vrouw. Intelligent, kunstzinnig en erg gastvrij! Dankjewel voor de mooie ervaring!
Jasper
2018
Leuke bellypaint vandaag gemaakt bij Ikverwacht met dochterlief en moeders :)! Het was erg gezellig 🤗
Jeaninne Hendriks-Hoet
2017
"Ik heb Saskia ervaren als een professionele vrouw die goed luisterde naar mijn verhaal en wensen en dit wist te vertalen naar een prachtige buikschildering. Omdat ik in het ziekenhuis was opgenomen was het bovendien erg fijn om even met iets leuks bezig te zijn. Het was één van de hoogtepunten uit mijn zwangerschap en ik ben haar nog steeds heel dankbaar. En niet onbelangrijk: het is nog een leuk en gezellig mens ook. Een echte aanrader dus!"
Moeder na bellypaint
2017
Ik wilde graag een buikschildering laten maken maar ik wist nog niet heel goed wat. Het leek mij leuk als de schildering iets te maken had met de ongeboren baby. Nu wist ik nog niet of het een jongen of meisje zou worden dus dat maakte het extra lastig. Saskia heeft mij heel goed geholpen met de keuze te maken. Ze had van tevoren al veel verschillende afbeeldingen gevonden en dat maakte het een stuk makkelijker voor mij. Ik vond het heel fijn dat ze zo meedacht maar mij ook helemaal vrij liet in mijn keuzes. Saskia kan in veel verschillende stijlen werken en kijkt goed wat bij iemand past. Ik ben heel erg tevreden over de buikschildering die ze bij mij gemaakt heeft.
Iris van Asselt
2016
bellypaint Ikverwacht