Reviews.

Het is altijd goed om terug te horen hoe iemand de coaching, foto’s, workshop of wat dan ook ervaren heeft. En fijn als je de tijd wilt nemen hierover iets te vertellen! Op deze pagina vindt je testimonials terug van (oud) klanten. 

Coaching.

"Ik wilde je nog een keer bedanken voor vandaag. Het heeft mij stiekem een beetje de hele dag beziggehouden. Jij hebt mij wat in laten zien, wat in de afgelopen 1,5 jaar door niemand gerealiseerd is. Ik was daar een beetje van onder de indruk..want inmiddels had ik de hoop opgegeven, dat het iemand zou lukken om mij echt te kunnen coachen. Jij hebt laten zien, dat het toch echt mogelijk is. Ik ben je oprecht heel erg dankbaar voor dit moment. Wat bij mij altijd een beetje een 'ding' is en ik vaak terug krijg van hulpverleners: je weet het al! Je bent eigenlijk bezig om zelf cognitieve gedragsverandering toe te passen. Ik weeg altijd alles tegenover elkaar af en kan ondanks de situatie, vaak zelf goed inschatten of iets echt realistisch is of niet..maar toch lukt het mij niet om nu te kunnen zeggen dat ik echt geholpen ben na al die tijd. En toen kwam jij vanmorgen. Toen je bepaalde dingen anders draaide en het praktisch maakte. Bijna te simpel..maar ik had dat zo erg nodig! " Moeder na coaching 2019
Moeder over coaching
2018

Fotografie.

"In de laatste weken van mijn zwangerschap kreeg ik de kans om deze gebeurtenis door Saskia vast te laten leggen. Ik ben heel blij met het resultaat. De foto's geven goed weer wat mij tijdens mijn verlof heeft bezig gehouden. Het was heel fijn dit met iemand te delen die zelf ook moeder is en uit ervaring kan praten over de verschillende kanten van de zwangerschap en de tijd erna. Saskia vroeg me vooral zelf initiatief te nemen in wat ik graag wilde laten zien en hoe ik dat voor me zag. Het voelde meteen vertrouwd aan, wat leidde tot een goede wisselwerking. Ik kon vol trots ons huisje en ruimte laten zien voor onze toekomstige dochter en daarmee Saskia meenemen in mijn verwachtingen van de komende tijd. Zowel mijn vriend als ik zijn heel blij met foto's van mijn dikke buik. We zullen ze vol trots aan onze dochter laten zien. Hopelijk vindt zij het net zo leuk als ik die van mijn moeder vindt. De kwaliteit en intimiteit die ze hebben laat in ieder geval niets te wensen over. De foto's die Saskia van mij heeft gemaakt zal ik mijn hele leven koesteren."
Marieke Huberts
2018
Een hele lieve, creatieve en spontane ziel. Ik heb samen met mijn zoon en mijn partner met veel plezier een shoot gedaan. Geduld (vanwege mijn 7 jarige stuiterbal) en kunstig inzicht, maakte zij van deze shoot niet enkel mooie foto's maar ook een onvergetelijke ervaring.
Aissa
2018
Op de winterfair van kunst & Kids heeft Saskia Zeldenrust, van ikverwacht.nl een hele leuke foto gemaakt van mijn kleindochter en mij. Ik vond hem zo leuk dat ik er gelijk nog een paar besteld heb, ook voor mijn dochter. Je merkt toch het verschil in kwaliteit tussen je eigen foto 's en foto 's van een beroeps foto graaf, qua scherpte en qua sfeer. Iemand die echt aandacht heeft voor een mooie sfeer foto.
Coby de Jong
2019
2 leuke shoots gedaan. heel ontspannen vrouw met creatieve leuke ideeën waar je snel op je gemak voelt. foto's zijn top👍👍 wij zijn er erg blij mee THANK YOU SASKIA
Erwin Tuin
2019
The professional photoshoot!! It was pleasure to do and for 100% I recommended 👍 The photos are great !! We're really happy 😉
Anna Swistun
2019

Belly art.

Professionele, leuke, spontane en kunstzinnige vrouw. Gastvrij en zorgt dat je je op je gemak voelt. Daarbij een prachtig eindresultaat. Ik heb een bellypaint laten maken door Saskia. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn zwangere lichaam vanuit een prachtige paint als kunst ging ervaren. Kortom, zeker aan te bevelen om bij Saskia een bellypaint te laten maken.
Christa
2018
Een geweldig relaxte vrouw. Intelligent, kunstzinnig en erg gastvrij! Dankjewel voor de mooie ervaring!
Jasper
2018
Leuke bellypaint vandaag gemaakt bij Ikverwacht met dochterlief en moeders :)! Het was erg gezellig 🤗
Jeaninne Hendriks-Hoet
2017
Ik wilde graag een buikschildering laten maken maar ik wist nog niet heel goed wat. Het leek mij leuk als de schildering iets te maken had met de ongeboren baby. Nu wist ik nog niet of het een jongen of meisje zou worden dus dat maakte het extra lastig. Saskia heeft mij heel goed geholpen met de keuze te maken. Ze had van tevoren al veel verschillende afbeeldingen gevonden en dat maakte het een stuk makkelijker voor mij. Ik vond het heel fijn dat ze zo meedacht maar mij ook helemaal vrij liet in mijn keuzes. Saskia kan in veel verschillende stijlen werken en kijkt goed wat bij iemand past. Ik ben heel erg tevreden over de buikschildering die ze bij mij gemaakt heeft.
Iris van Asselt
2016

Workshops.

We vonden het een zeer geslaagde middag bij jou. De bruid gaf aan te hebben genoten! En dat geldt ook voor ons 🙂 Leuk dat je veel boeken en sjablonen had . Je aanwezigheid was precies goed: niet heel aanwezig. Er was genoeg koffie en thee en de brownies waren heel goed verzorgd! Ik heb ook gehoord van de andere dat ze je zullen aanraden bij anderen! Eén minpuntje: we zaten aan twee tafels waardoor we niet echt contact hadden met de hele groep. Misschien is een hele grote tafel een leuk idee? Maar onze groep was ook wel erg groot, dan krijg je al snel groepsvorming! Nogmaals dank voor je flexibiliteit en meedenken! Dat was echt heel fijn.
Ditta
2015

Overige.

Saskia is in materiaal en uitvoering van haar beroep zeer deskundig in het aanbieden van veranderingsgerichte therapie. Verder heeft zij een natuurlijk overwicht in het groepsproces bij patienten met persoonlijkheids problematiek en een goed ook voor co-morbiditeit. Daarnaast is zij als medewerker en als collega een gewetensvol persoon die zeer betrokken is bij haar clientele en daarnaast goed begrenst in afstand nabijheids problematiek.
Barbera ter Veen over therapie
2014
Bedankt voor je hulp en het meedenken zodat ik uiteindelijk toch iets heb weten te maken. Ik ben er erg blij mee!
Aanstaande moeder bij workshop 'moedermonument'
2018