Informatie voorziening.

Tijdens de bijeenkomsten staat het je altijd vrij vragen te stellen, op elk gebied. Maar ook daarvoor of na kan je contact opnemen. En als je zelf geen tijd of puf hebt je te verdiepen in al die literatuur, dat hebben wij al gedaan, dus vaak kunnen we je tippen wat relevant is of waar je kunt zoeken.

We verzamelen bijvoorbeeld ook de beste tips en adviezen van andere ouders die we voor jullie op lijstjes zetten. Handige lijstjes die echt kloppen over bevallen, wat er niet mag ontbreken in de babyuitzet (en wat wel) enzovoort, vraag ons er gerust om! En als je zelf geen tijd of puf hebt je te verdiepen in al die literatuur, dat hebben wij al gedaan, dus vaak kunnen we je tippen wat relevant is of waar je kunt zoeken. 

Ook volgen we nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken zodat je up to date bent. We kunnen je niet altijd helpen met het geven van een antwoord maar proberen je in elk geval te adviseren waar je de antwoorden wel kunt vinden als wij het niet weten. Denk aan boeken, tijdschriften, lotgenoten of andere professionals.