Contact.

Afspraken, vragen en opmerkingen.

  Wil je meer weten, wil je een afspraak maken, heb je feedback of wil je samenwerken? Vul het contactformulier in of mail dan naar info@ikverwacht.nl zodat we contact met je op kunnen nemen. Geef even aan hoe je het liefste benaderd wilt worden, telefonisch, per app of per mail. Telefonisch zijn we te bereiken op +31615164529 je kunt dan bellen maar appen mag ook. 

  Ikverwacht biedt coaching, workshops en fotografie op onze locatie in Den Haag (Laakkwartier) of op verzoek op locatie in regio Den Haag of regio Amsterdam. Mocht je telefonisch of per mail contact willen hebben dan is de locatie uiteraard niet van belang. 

  Coaching kan in het Nederlands of Engels, voor het maken van een aandenken, beeldend werken en bellypaints/gipsbuiken doet taal er niet toe 🙂 Eventueel kan coaching ook telefonisch of via videochat plaatsvinden wanneer naar onze locatie toe komen een probleem is. Soms komen we ook aan huis, wanneer er lichamelijke klachten spelen of we nodig zijn direct rond de geboorte. Schroom niet om te vragen naar de mogelijkheden.

  +31615164529

  info@ikverwacht.nl

  van Muschenbroekstraat 37

  2522 AH Den Haag

  Je kun ons ook vinden op Facebook: https://www.facebook.com/ikverwacht/ (klik op ‘vind ik leuk’ om ons te volgen), Google en Instagram https://www.instagram.com/ikverwacht/ (of zoek op Ikverwacht). Ook op twitter zijn we tegenwoordig vertegenwoordigd: https://www.twitter.com/ikverwacht1

  Meer horen/zien over Ikverwacht en Saskia? Kijk dit interview terug op youtube: https://youtu.be/dWJ8EyMVuOMinfo

  atelier Ikverwacht