Fotografie.

Een blijvend en persoonlijk aandenken aan de periode van verwachten? Van de zwangere, de ouders, of van het kindje? Goed idee! Dit moment komt nooit meer terug, dus vang het! Of laat dat door ons doen natuurlijk.

Wij doen fotoshoots (op onze locatie of bijvoorbeeld bij je thuis of in de natuur) met als onderwerp de zwangerschap, de baby, jij en je partner of jullie gezin.

Het doel is jullie zo veel mogelijk vast te leggen zoals jullie zijn; echt en puur.  Het kan daarbij gaan om een portretfoto of om een serie en dan bijvoorbeeld een lifestyleshoot, waarbij we precies vast leggen wie jullie zijn en wat jullie doen. Daar kijk je later met de meeste weemoed op terug, toch?! Onze voorkeur gaat uit naar foto’s bij jullie thuis, omdat je daar het meest op je gemak bent, of anders bijvoorbeeld buiten. Bij ons op de locatie kan ook.

Een fotoshoot kost:
  • Small op onze locatie 75 euro inclusief BTW, 30 minuten fotografie en nabewerking van maximaal 8 foto’s (meer foto’s zijn wel bij te bestellen)
  • Small op locatie 150 euro (bij jou thuis bijvoorbeeld of in de natuur/stad) inclusief BTW en de nabewerking van maximaal 8 foto’s (meer foto’s zijn wel bij te bestellen) mogelijk tot 25 km van onze locatie (of tegen meerprijs verder weg).
  • Medium op onze locatie 150 euro inclusief BTW, 1 uur fotografie en nabewerking van maximaal 16 foto’s (meer foto’s zijn wel bij te bestellen)
  • Medium op locatie 200 euro (bij jou thuis bijvoorbeeld of in de natuur/stad), inclusief BTW, 1 uur fotografie en nabewerking van minimaal 16 foto’s (meer foto’s zijn wel bij te bestellen) mogelijk tot 25 km van onze locatie (of tegen een meerprijs verder weg).
  • Large op verzoek, bijvoorbeeld bij een lifestyleshoot (het vastleggen van jullie dagelijks leven als eten, knuffelen, naar bed brengen, spelen enzovoort), dit is altijd op locatie. In overleg bepalen we jullie wensen en de tijdsduur, kosten en aantal foto’s.
Wij vonden het fijn samenwerken met Saskia tijdens deze fotoshoot bij haar in de creatieve ruimte. We werden vriendelijk ontvangen en er was een fijne sfeer waar we ons bij op ons gemak voelden. Saskia luisterde goed naar onze ideeën over welke foto's wij graag zouden willen hebben. Ze kwam ook met leuke nieuwe ideeën voor mooie foto's. Toen een van de kleine meisjes het even niet meer leuk vond, was er alle tijd om haar gerust te stellen en even wat andere foto's te maken. Ze maakt foto's die je thuis met je eigen camera niet zo maar maakt. Juist leuk om ze als baby te fotograferen om die heerlijke glimlach vast te leggen voor later. Saskia is een fijne, professionele fotograaf die met je meedenkt en de kinderen lachten met plezier naar haar.
Richard
2020
"In de laatste weken van mijn zwangerschap kreeg ik de kans om deze gebeurtenis door Saskia vast te laten leggen. Ik ben heel blij met het resultaat. De foto's geven goed weer wat mij tijdens mijn verlof heeft bezig gehouden. Het was heel fijn dit met iemand te delen die zelf ook moeder is en uit ervaring kan praten over de verschillende kanten van de zwangerschap en de tijd erna. Saskia vroeg me vooral zelf initiatief te nemen in wat ik graag wilde laten zien en hoe ik dat voor me zag. Het voelde meteen vertrouwd aan, wat leidde tot een goede wisselwerking. Ik kon vol trots ons huisje en ruimte laten zien voor onze toekomstige dochter en daarmee Saskia meenemen in mijn verwachtingen van de komende tijd. Zowel mijn vriend als ik zijn heel blij met foto's van mijn dikke buik. We zullen ze vol trots aan onze dochter laten zien. Hopelijk vindt zij het net zo leuk als ik die van mijn moeder vindt. De kwaliteit en intimiteit die ze hebben laat in ieder geval niets te wensen over. De foto's die Saskia van mij heeft gemaakt zal ik mijn hele leven koesteren."
Marieke Huberts
2018
Een hele lieve, creatieve en spontane ziel. Ik heb samen met mijn zoon en mijn partner met veel plezier een shoot gedaan. Geduld (vanwege mijn 7 jarige stuiterbal) en kunstig inzicht, maakte zij van deze shoot niet enkel mooie foto's maar ook een onvergetelijke ervaring.
Aissa
2018
Op de winterfair van kunst & Kids heeft Saskia Zeldenrust, van ikverwacht.nl een hele leuke foto gemaakt van mijn kleindochter en mij. Ik vond hem zo leuk dat ik er gelijk nog een paar besteld heb, ook voor mijn dochter. Je merkt toch het verschil in kwaliteit tussen je eigen foto 's en foto 's van een beroeps foto graaf, qua scherpte en qua sfeer. Iemand die echt aandacht heeft voor een mooie sfeer foto.
Coby de Jong
2019
2 leuke shoots gedaan. heel ontspannen vrouw met creatieve leuke ideeën waar je snel op je gemak voelt. foto's zijn top👍👍 wij zijn er erg blij mee THANK YOU SASKIA
Erwin Tuin
2019
The professional photoshoot!! It was pleasure to do and for 100% I recommended 👍 The photos are great !! We're really happy 😉
Anna Swistun
2019