Tweede paint

bellypaint belly art Ikverwacht
belly art bellypaint Ikverwacht

Deze paint was zo leuk en gezellig! Twee jaar geleden mocht ik haar buik ook al eens beschilderen toen ze zwanger was van haar eerste kindje, en nu dus voor de tweede keer tijdens haar tweede zwangerschap 🙂

Ze heeft de foto’s die ik destijds gemaakt heb gebruikt in het fotoboek van haar oudste en wilde graag dat in het fotoboek van haar jongste ook weer zulke foto’s terecht zouden komen.

Samen zochten we naar een manier om elementen van het geboortekaartje terug te laten komen in de schildering. En daarbij te zorgen dat er een link was naar de vorige paint maar hij toch ook echt anders was. Leuk om te zien hoe ze uiteindelijk heel tevreden was met het plan en de uitwerking!

Bovendien was het heel leuk deze dame terug te zien en te horen hoe de tijd met haar eerste kindje verlopen was en het nu met haar ging. Welke verschillen en overeenkomsten ze merkte tijdens het zwanger zijn van de tweede. Wil jij ook een persoonlijke paint die volledig in overleg wordt gemaakt? Wil je ook zo’n bijzonder aandenken waarbij je heel bewust stilstaat bij je zwangerschap en er ook nog een leuk aandenken aan overhoud voor in het plakboek of aan de muur? Neem contact met ons op!

www.ikverwacht.nl/contact